De mensen achter JeBo

 

Jeroen de Boer

Nadat hij op de middelbare school veel theater en cabaret-ervaring opgedaan had was de keuze tussen theaterschool, of de PABO geen eenvoudige opgave.

Het werd uiteindelijk PABO en na 9 prachtige jaren met kinderen van 7 t/m 12 jaar besloot hij om nu de prioriteit aan de entertainment te geven.


"Mijn hart ligt bij kinderen. Gelukkig zijn er vele manieren om met hen te mogen werken."

Tegelijkertijd namen de zangoptredens met zijn maat Rick Lablans een steeds hogere vlucht en ze besloten beiden om ook deze uitdaging verder aan te gaan.

"Ook voor volwassenen speel ik heel graag. Een heel ander soort uitdaging, maar iedere keer als het dak er weer af gaat geeft dat een kick."

 

Rick Lablans

Als afgestudeerd psycholoog weet Rick alles van communicatie. Ook muzikaal weet hij de boodschap steeds overtuigend en vol verve over te brengen.

 

Jarenlang heeft Rick op topniveau gedanst en werkte hij samen met Jeroen achter de bar bij de dansschool. Zingende barmannen, die elkaar zowel vriendschappelijk, als muzikaal goed wisten aan te vullen.

 

Met zijn heldere stem en gevoel voor samenzang weet Rick een eigen geluid te geven aan op zichzelf al schitterende nummers.

 

Waar staan wij voor?

Of het nou voor kinderen, of volwassenen is, de optredens zijn gericht een wisselwerking tussen artiest en publiek. Het moet voor beiden een heerlijk uitje zijn, waar met veel plezier op kan worden teruggekeken. Veelzijdigheid en plezier vormen de basis voor een muzikale sfeervolle ervaring.

JeBo gebruikt nauwelijks decor. De sfeer wordt opgeroepen door de muziek en natuurlijk door de wisselwerking met het publiek. Al snel gaan kinderen meegoochelen, meedansen en meezingen. Dankzij hen loopt het verhaal goed af.Zodoende gaan kinderen de zaal uit met een gevoel van : "Ik kan dit, ik heb dit goed gedaan!!!!! Ik heb de show gestolen!!!!"