Aanbod voor volwassenen

JeBo Entertainment verzorgt ook voor volwassenen een breed scala aan entertainment. Hieronder vindt u een beschrijving van de mogelijkheden.

 

Table Magic en presentaties bedrijfsfeesten

Duo JerRi, accoustische Nederpop

Smartlappenworkshop

Frank Sinatra

 

 

Table magic en presentaties bedrijfsfeesten

Een bedrijfsborrel, of beursdag wordt extra bijzonder, wanneer uw gasten en relaties vermaakt worden door een goochelaar aan tafel, die met verbluffende close-up trucs en een gezellige babbel een blijvende indruk achterlaat. Verschillende trucs met kaarten en munten, maar ook het lepelbuigen van Uri Geller komtaan bod.

 

Maar ook voor een spetterende opening, of een uitstekende ceremoniemeester moet u bij JeBo zijn. In goed overleg wordt uw feest een onvergetelijke gebeurtenis!

 

JeRi - Akoestische nederpop met een vleugje smart

JerRiTwee vrienden komen elkaar na verloop van tijd weer tegen en blijken allebei een passie voor de nederpop te hebben.


Met uitgebalanceerde samenzang en een eigen muzikale inbreng weten ze bekende Nederlandstalige nummers een geheel eigen geluid te geven.

Akoestische nederpop met een vleugje smart. Maar ook voor de swingende meezingers kunt u bij deze duo JerRi terecht. Genieten van de muziek staat voorop bij deze heren en daarvoor hebben ze maar 3 dingen nodig: Een gitaar, een microfoon en publiek.

 


Fragment uit: 'JeRi - Niet wederzijds'

 

JeRi - Smartlappen workshop

Samen zingen is natuurlijk altijd gegarandeerd feest. JeBo komt langs bij uw bedrijfsfeest, jubilaris, vereniging etc. en samen zetten we zingend de tent op zijn kop.

 

Verschillende bekende smartlappen passeren de revue en bij elk lied hoort een techniek. Maar natuurlijk staat de lol voorop. Als klap op de vuurpijl zingen we een lied, speciaal geschreven voor dit feest.

 

Voor groepen tot 40 personen raden wij als locatie café de Boa's in Amersfoort aan

 

Frank Sinatra

 

Behalve Nederlandstalige songs beschikt JeBo Entertainment ook over een act van Frank Sinatra. 30 Tot 40 minuten genieten van heerlijke oude nummers, die garant staan voor sfeer en een vleugje stijl. Zoals "the voice" zelf zegt: UNFORGETABLE!!!!